BMKSoftΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Επικοινωνήστε με την BMKSoft για την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο email: info@bmksoft.gr
ή στη φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πατήστε στη εικόνα για μεγέθυνση, πατήστε δεύτερη φορά για επιστροφή

Εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου

Features: Κατηγορίες - Διαχείριση

Features: Κατηγορίες - Έξυπνη Αναζήτηση

Features: Φίλτρα, Ταξινόμηση και σελιδοποίηση

Features: Ελληνικά - Αγγλικά

Παρουσίαση προϊόντος

Καλάθι αγορών - B2B

Διαχείριση - Παραγγελιοληψία

Διαχείριση - Διαμόρφωση πρώτης & λοιπών σελίδων

Γεωγραφικά δεδομένα

images/large/1.jpg images/large/2.jpg images/large/3.jpg images/large/4.jpg images/large/5.jpg images/large/6.jpg images/large/7.jpg images/large/8.jpg images/large/9.jpg

Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Πωλήσεις των προϊόντων σας Online 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο! Η λύση της BMKSoft είναι ποιοτικά πολύ ανώτερη από τα eshops που υπάρχουν στην αγορά σε δωρεάν πλατφόρμες (Joomla, Virtuemart, Zen Cart, Magento και κλώνους του Oscommerce) διότι έχουμε κατασκευάσει δική μας Ελληνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, και διότι έχουμε επιχειρησιακή εμπειρία από το 2006.

Κατηγορίες

Για την εύκολη αναζήτηση των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα τα ομαδοποιούμε σε κατηγορίες. Οι κατηγορίες ορίζονται ιεραρχικά στη διαχείριση και στο ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζονται ως μενού και ως λίστα γρήγορης αναζήτησης.

Έξυπνη Αναζήτηση - Ορθογραφία - Κεφαλαία μικρά

Το σύστημα αναζήτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει έξυπνους αλγορίθμους αναζήτησης που φέρνουν αποτελέσματα ακόμη και με ακραία ορθογραφικά λάθη, δεν επηρεάζονται από κεφαλαία - μικρά γράμματα, δεν τους επηρεάζει η θέση του τόνου. Στην περίπτωση της ονομασίας φίρμας, ακόμη και αν την έχετε γράψει ανορθόγραφα το σύστημα μπορεί να προτείνει άλλες που πιθανόν θα ήταν αυτές που αναζητάτε.

Φίλτρα, Ταξινόμηση και σελιδοποίηση

Μπορούμε να φιλτράρουμε μια αναζήτηση βάσει εταιρείας ή βάσει κατηγορίας, να την ταξινομήσουμε και να την σελιδοποιήσουμε. Όταν τα προϊόντα δεν χωράνε σε μια σελίδα τότε σελιδοποιούνται αυτόματα.

Ελληνικά - Αγγλικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κατασκευασμένο εξ' αρχής να λειτουργεί σε δυο γλώσσες: τα Ελληνικά και τα Αγγλικά. Έχουμε τη δυνατότητα να εμφανίσουμε μόνον τα Ελληνικά ή μόνον τα Αγγλικά.

Σελίδα παρουσίασης προϊόντος

Κάθε προϊόν συνοδεύεται τουλάχιστον από μια φωτογραφία μικρού μεγέθους, την οποία ο χρήστης μπορεί να μεγενθύνει για να δει λεπτομέρειες του προϊόντος

Καλάθι αγορών

Όταν ο χρήστης ψωνίζει έχει ανάγκη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το λογαριασμό και το κόστος μεταφοράς. Για το λόγο αυτό το καλάθι αγορών του ηλεκτρονικού καταστήματος της BMKSoft ανοίγει αυτόματα σε διαφορετική σελίδα ώστε ο χρήστης να συνεχίσει τα ψώνια του χωρίς να χάσει τη συνέχεια της αναζήτησής του. Αν δεν προχωρήσει σε αγορά τότε τα προϊόντα παραμένουν αποθηκευμένα μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψει ο χρήστης στην ιστοσελίδα.

Διαχείριση - Παραγγελιοληψία

Κάθε παραγγελία που προωθείται δημιουργεί μια εγγραφή στη λίστα παραγγελιών προς διεκπεραίωση. Ο διεκπεραιωτής αφού διεκπεραιώσει την παραγγελία θα την μαρκάρει ως προωθημένη.

Διαχείριση - Διαμόρφωση πρώτης σελίδας

Μπορείτε να διαμορφώσετε την πρώτη σελίδα με όποιο τρόπο θέλετε προσθέτοντας εικόνες και διαμορφωμένο κείμενο.Γιατί ξεχωρίζουμε

→  Εύχρηστο
ο απλός χρήστης-πελάτης μπορεί να καταλάβει εύκολα και γρήγορα πως να πραγματοποιησεί μια παραγγελία, χωρίς να χάνει χρόνο.
→  Εύκολη & αποτελεσματική διαχείριση
Το λογισμικό μετράει ήδη έξι χρόνια στην αγορά και η διαχείριση έχει σχεδιαστεί πάνω σε πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς.
→  Μηχανές αναζήτησης - Google
Το web site παραμετροποιεί έξυπνα λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τα προϊόντα σας ώστε το Google να σας έχει πάνω στις αναζητήσεις. Για τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς έχουμε δημιουργήσει scripts που τροφοδοτούν τις ελληνικές μηχανές αναζήτησης Skroutz, iPrice, και άλλες
→  Υποστηρίζει δυο γλώσσες ή και περισσότερες
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αναγράφει προϊόντα και υπηρεσίες αυτόματα σε δυο γλώσσες, και η μετάβαση από τη μια στην άλλη γίνεται αυτόματα χωρίς αλλαγή σε σελίδας. Υποστηρίζονται παραπάνω από δυο γλώσσες κατά παραγγελία
→  Έξυπνη αναζήτηση στους καταλόγους
Τεχνολογία αναζήτησης προϊόντων ακόμη και για ανορθόγραφους χρήστες
→  Σύστημα κοστολόγησης μεταφορικών
Έχουμε ενσωματώσει σύστημα κοστολόγησης μεταφορικών ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία και το σημείο αποστολής που επιλέγει ο πελάτης
→  State-of-the-art
Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη στην τεχνολογία για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σας. Οι ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούν client τεχνολογίες Ajax, json, jquery για διαδικασίες αναζήτησης προϊόντων και επικοινωνία με το server. Έτσι επιτυγχάνεται γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση χωρίς καθυστερήσεις.
→  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της BMKSoft έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2005 και λειτουργεί επιχειρησιακά από το 2006 μέχρι και σήμερα. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα προβλήματα του Έλληνα εμπόρου διότι έχει ξεκινήσει ως λογισμικό κατά παραγγελία για το ηλεκτρονικό κατάστημα Atsidas.gr. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του έχουν προκύψει από πραγματικές ανάγκες στα Ελληνικά δεδομένα.

Μενού και κατηγορίες

Οι κατηγορίες ορίζουν ένα πλήρες μενού αναζήτησης προϊόντων, το οποίο κατασκευάζεται στη διαχείριση εύκολα και αποδοτικά χωρίς περιορισμούς.

Μπορούμε σε κάθε κατηγορία που δημιουργούμε να προσθέσουμε και άλλη κατηγορία και έτσι να δημιουργήσουμε μια ιεραρχία (π.χ. κατηγορία Κουζίνες, υποκατηγορία εντιχοιζόμενες).

Γρήγορη αναζήτηση - κατηγορίες

Από την αναδυόμενη λίστα του site μπορούμε γρήγορα να επιλέξουμε τα προϊόντα της επιλεγμένης κατηγορίας τα οποία εμφανίζονται αλφαβητικά ταξινομημέναΠαράδειγμα

Στο παράδειγμα της εικόνας αν γράψουμε τη λέξη 'ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ' εντελώς ανορθόγραφα, π.χ. 'ΚΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΚΩ' το σύστημα διορθώνει το λάθος και μπορεί να μας φέρει τα αποτελέσματα που αναζητούμε. Έτσι η εφαρμογή αναζήτησης απευθύνεται σε όλους!

Έξτρα φίλτρα

Όταν επιλέξουμε να δούμε ένα συγκεκριμένο προϊόν, η εφαρμογή μας επιτρέπει να δούμε όλα τα προϊόντα της ίδιας εταιρείας, ή όλα τα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, ή εναλλακτικά όλα τα προϊόντα της ίδιας εταιρείας που ανήκουν στην ίδια κατηγορία

Άλλες γλώσσες

Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν περισσότερες από δυο γλώσσες και το κατάστημα να λειτουργεί με πλήθος διαφορετικών γλωσσών.

Σελίδα παρουσίασης προϊόντος

Σε κάθε σελίδα παρουσίασης προϊόντος εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία του προϊόντος:

→  Τίτλος - Χαρακτηριστικά
Τίτλος του προϊόντος και ελεύθερο μορφοποιημένο κείμενο που περιγράφει το προϊόν.
→  Τιμή
Τιμή του προϊόντος, καθώς και ανάλυση της τιμής σε καθαρή αξία, έκπτωση και ΦΠΑ. Η τιμή του προϊόντος εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος (χρώμα - μέγεθος ή υλικό). Αλλάζοντας τα χαρακτηριστική η τιμή και η ανάλυσή της διαφοροποιείται ανάλογα (δες παράδειγμα στο γάντι της εικόνας, για το οποίο η τιμή εξαρτάται από το επιλεγμένο μέγεθος)
→  Λοιπά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Φίρμα ή εταιρεία παραγωγής/ διάθεσης του προϊόντος καθώς και το λογότυπο αυτής. Κωδικός προϊόντος για σύνδεση με Εμπορολογιστικό πρόγραμμα.
→  Ελάχιστο κόστος μεταφορικών
Υπολογίζεται αυτόματα το ελάχιστο κόστος μεταφορικών για το επιλεγμένο προϊόν.


Καλάθι αγορών - δυνατότητα για B2B

Στο καλάθι αγορών εμφανίζονται όλα τα προϊόντα που έχει επιλέξει ο χρήστης. Αν ο χρήστης δεν προχωρήσει σε αγορά τότε η λίστα αυτή καταχωρείται τοπικά στον υπολογιστή του μέχρι ο χρήστης να αποφασίσει να προχωρήσει σε αγορά. Το ίδιο και για τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη (διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, κλπ) Να σημειωθεί ότι το σύστημα δεν καταγράφει κανένα προσωπικό δεδομένο αν ο χρήστης δεν προχωρήσει σε αγορά!

Ανάλογα με τη διεύθυνση που συμπληρώνει ο χρήστης και με βάση τα προϊόντα που έχει επιλέξει για αγορά υπολογίζεται το κόστος μεταφοράς.

Τέλος ο χρήστης αφού επιλέξει τον τρόπο πληρωμής (κατάθεση, αντικαταβολή, παραλαβή από έδρα, πιστωτική κάρτα, κτλ), μπορεί να σημειώσει κάποιο προσωπικό μήνυμα σχετικά με την παραγγελία και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αγοράς.

Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν έχουμε υιοθετήσει το μοντέλο σύνδεσης του χρήστη στο σύστημα πριν προβεί σε αγορά διότι κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι λειτουργεί αποτρεπτικά για τον χρήστη (χάνονται οι κωδικοί, η διαδικασία διαπίστευσης και ταυτοποίησης είναι χρονοβόρα και επίπονη).

Στην περίπτωση που ο πελάτης μας ενδιαφέρεται για B2B τότε η πρόσβαση σε όλο το σύστημα είναι ελεύθερη μόνον για μέλη.

Διεκπεραίωση παραγγελίας

Αφού ο υπεύθυνος επιλέξει μια παραγγελία προς διεκπεραίωση μπορεί να διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας, καθώς και τυχόν προσωπικά μηνύματα του πελάτη.

Το σύστημα επιτρέπει τη δυνατότητα άμεσης και αυτοματοποιημένης αποστολής μηνύματος αναφοράς ανάλογα με την ενέργεια του χειριστή:
μήνυμα επιτυχούς διεκπεραίωσης - o πελάτης λαμβάνει μήνυμα που τον ενημερώνει ότι τα προϊόντα του έχουν συσκευαστεί και αποσταλλεί, αναγράφονται αναλυτικά τα προϊόντα
μήνυμα ακύρωσης από τον πελάτη - o πελάτης λαμβάνει μήνυμα ότι ακύρωσε την παραγγελία του, αναγράφονται αναλυτικά τα προϊόντα μήνυμα αδυναμίας διεκπεραίωσης από το κατάστημα - o πελάτης λαμβάνει μήνυμα ότι η παραγγελία που έχει κάνει δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθεί από το κατάστημα, αναγράφονται αναλυτικά τα προϊόντα μήνυμα απάντησης σε προσωπικό μήνυμα του πελάτη που συνοδεύει την παραγγελία.

Μπορεί να προχωρήσει σε δημιουργία καρτέλας πελάτη και να φτιάξει το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Διαμόρφωση στατικών σελίδων

Θεωρούμε τρεις στατικές σελίδες: την αρχική, της σελίδας "που θα μας βρείτε" και της σελίδας "επικοινωνία". Το κείμενο της κάθε μιας από τις παραπάνω σελίδες μπορεί να διαμορφωθεί από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Με τη χρήση του ενσωματωμένου κειμενογράφου μπορείτε να ανεβάσετε μορφοποιημένο κείμενο με διαδικασία αντιγραφής-επικόλλησης (copy-paste) από τον κειμενογράφο του υπολογιστή σας (π.χ. Microsoft Office), ή να γράψετε επιτόπου κείμενο και να το μορφοποιήσετε κατάλληλα.

BMKSoft Projects ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ